Aktuality

bodky

01.02.2021 Vakcinačné centrum

Od 1.2.2021 je možné sa objednať na očkovanie proti Covid19 do Vakcinačného centra v HNsP Trstená.

Objednať na očkovanie proti Covid 19 na NCZI

Úprava/overenie požiadavky na očkovanie

DOKUMENTY KTORÉ SÚ POTREBNÉ PRINIESŤ SI NA OČKOVANIE
Vážená verejnosť,
vzhľadom na zvyšujúci sa denný počet očkovaných si Vás týmto dovoľujeme požiadať, aby ste si priniesli do očkovacieho centra so sebou:

Zdravotníci a pracovníci DSS sa musia preukázať potvrdením o zamestnaní, pracovnou zmluvou alebo pracovným preukazom (musia preukázať, že patria do skupiny ktorá sa môže dať zaočkovať).
Študenti lekárskych odborov sa môžu preukázať aj ISIC kartou.
Vyplnené dokumenty nám umožnia zabezpečiť plynulú prevádzku ambulancií a zabránia zvyšovaniu čakacích dôb pred ambulanciou. Za spoluprácu a pochopenie ďakujeme. 

Prosíme všetkých, ktorí sa nemôžu dostaviť na očkovanie a rušia svoje termíny aj prostredníctvom NCZI, aby oznámili zrušenie termínu aj na telefónnom čísle 043/5307 404 v pracovnej dobe 7:00-15:00 od 8.2.2021
 

REGISTRÁCIA NÁHRADNÍKOV na očkovanie

Vzhľadom na to že Vyhláška č. 58/2021 Z. z. Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky, ktorou sa ustanovujú kritériá určovania poradia očkovania osôb proti ochoreniu COVID-19 nám umožňuje očkovať pacientov v situácii, keď sa nedostavia všetci klienti objednaní cez objednávací systém, môžu sa pacienti  hlásiť do zoznamu náhradníkov na telefónnom čísle: 043 /5307 321

Nutnosťou je vedieť sa dostaviť na očkovacie miesto do 30 minút od zavolania! 

 

Naši partneri